Jedinstvena cena taksi usluga, za ili protiv?
Strana 1 od 2 • Delite •
Strana 1 od 2 • 1, 2 
Jedinstvena cena taksi usluga, za ili protiv?

Ovo je jedna kalkulacija koja se tice troskova prevoza...
trg- Napredni član

- Broj poruka: 609
Datum upisa: 06.02.2009
Re: Jedinstvena cena taksi usluga, za ili protiv?
Kalkulaciju sam uradio na primru svog auta, koga sam prosle godine platio 8000 EURa, a sada vrei oko 6000 EURa.Zao mi je sto ovde ne postoji mogucnost da se prenese kompletan fail sa formulama, ali je cinjenica da sto je skuplji auto vise gubimo.Vecina nas ne vodi evidenciju troskova, i procenat naplacenih kilometara u odnosu na predjenu kilometrazu, ali je ona u principu oko 50% od predjene kilometraze.Fiksni dnevni troskovi, su nam oko 10 EURa dnevno bez goriva i odrzavanja, znaci i neradnim danima taj trosak postoji.Davati popust od 20-30% na sadasnje cene je glupost, jer i pod uslovima koje vidite u tabeli mi dnevno zaradjujemo oko 3 eura ako uracunamo sve troskove.
Setim se uvek optimista iz sada vec zaboravljenog Zelenog taksija koji su pominjali velike zarade sa popustima koje su davali, i to je trajalo do prvog veceg kvara, kada su prestajali sa taksiranjem.
Trenutno svi mi jedemo amortizaciju, a kako li je onima koji su pod ratama preko 200 EURa mesecno, mogu misliti.
Mislim da bi jedinstvena cena trebala da bude ekonomska, u smislu da omoguci taksisti normalan zivot,da odrzava i kupi nov auto nakon par godina.Sve ostalo je bacanje para i energije.
Setim se uvek optimista iz sada vec zaboravljenog Zelenog taksija koji su pominjali velike zarade sa popustima koje su davali, i to je trajalo do prvog veceg kvara, kada su prestajali sa taksiranjem.
Trenutno svi mi jedemo amortizaciju, a kako li je onima koji su pod ratama preko 200 EURa mesecno, mogu misliti.
Mislim da bi jedinstvena cena trebala da bude ekonomska, u smislu da omoguci taksisti normalan zivot,da odrzava i kupi nov auto nakon par godina.Sve ostalo je bacanje para i energije.
trg- Napredni član

ApsolutnoMislim da bi jedinstvena cena trebala da bude ekonomska, u smislu da omoguci taksisti normalan zivot,da odrzava i kupi nov auto nakon par godina

jerotije318- Forum manijak

- Broj poruka: 3304
Godina: 45
Datum upisa: 09.01.2008

magnum- Forum manijak

- Broj poruka: 4247
Godina: 55
Datum upisa: 28.07.2008
U potpunosti podrzavam

struja- Forum manijak

- Broj poruka: 1084
Još da se dogovorimo kolika je ta cena i ko će da je plati

VENELUME- Napredni član

- Broj poruka: 801
Godina: 47
Datum upisa: 13.01.2008
A ti kao ne znas ?

jerotije318- Forum manijak

- Broj poruka: 3304
Godina: 45
Datum upisa: 09.01.2008
Realna cena bi trebalo da bude 100 din/km.Ali kako objasniti i privoliti stranke na tako drastican skok.To se u praksi radi sistematicno i postepeno,a ne bilo 50 sada je 100.Mnogi iz protesta ne bih vise zvali (sto bi rekli iz inata m...... im taksisticku).Debelo smo zaglibili,spas je trenutno jedino u smanjenju voznog parka i pojedinaca na ulici.To je bar lakse ostvarljivo,a stranke ne bi osetile promenu.

struja- Forum manijak

- Broj poruka: 1084
Cene su OK!!!
struja ::Realna cena bi trebalo da bude 100 din/km.
Realna cena je i sada, nego potrebno je ukinuti popuste, skloniti divljake sa ulica i sankcionisati gospodu sa turbinama!!!

Zokenzi- Forum manijak

- Broj poruka: 1908
Datum upisa: 31.01.2009
I ja sam za jedinstvenu cenu i naravo km bude 1 evro.Taxi i nije socijela.Kako se osecate kad vam musterija kaze vise mi se isplati da se vozim taxijem nego da imam svoj auto?Verujte mi ja se osecam jadno.A kao vam je kad musteriju vozite sa splava ili restorana i cujete kroz pricu da su rucak platili 18000din ili vise a onda ga vozite kuci u autu od 10000e za 250din.I ko pita nas dali nam je skupo gorivo odrzavanje porez rate?Niko.I zasto bi bio na ulici 12-13 sati.Pravili bi sigurno neku voznju manje dnevno ali bi rashodi bili redukovani.A to sto bi nas psovali me bas briga oni nas i sad psuju i kad nismo poskupeli i kad im dodjemo na noge i damo popust.

ozalosceni- Forum početnik

- Broj poruka: 485
Godina: 38
Datum upisa: 22.02.2009
Polako cemo doci i na to, da nam je ekonomska cena potrebna, do sada smo se takmicili popustima, pa dodje neko iz udruyenja koje zaposljavlja divljake i da popust od 30%???A divljak radi, srecan ima neku obavezu i prihod do prvog ozbiljnog kvara, i onda kraj...Gazda mu uzima clanarinu, njega ne pogadja popust, dodje novi divljak (inspekcija im ne moze nista?) i to je to.Zato je potrebno imati jedinstvenu cenu, uvestu licence i za udruzenja pa da im se zabrani rad kada im nadju divljaka sa radio stanicom, pa da vidimo hoce li ga zaposljavati vise.
A dolaziti na noge i davati popuste, smesno je.Kao , bice skup taksi, necemo se voziti? Gorivo kao nije skupo, pa opet svi voze kola, autobusi prazni.
Pa grad treba da je odredi, a platice onaj ko se vozi.E u tome je najveci problem, sto imamo inspekciju koja ne radi svoj posao,i udruzenja kao sto su giold, alfa i divljake koji nam unistavaju posao.Dok neke gazde koje bi trebalo da nas zastite kuju planove 4500=9000, mi se delimo pripadam ovom ili onom udruzenju, nama je bolje, imamo posla i popust dajemo, naravno???
Pogledajte malo ovu racunicu, kolega AS je takodje napravio detaljniji pristup, VOZIMO U MINUSU...Mozda vam se ne dopada ali je tako.
I jos jednu stvar, ako pravna lica nam oduzmu posao, pukli smo.Lako je njima da obrcu pare na reklamama, kao strucnjaci da racunaju 5000=10000, njihova matematika je njima dobra, a vi i dalje cekajte da se rese stvari bez vas.Neko drugi neka gura, vi sa strane cekajte da vam se desi...
U Zagrebu taksisti lepo sredili stvar, jedinstveno, a mi...Ne daj boze da se Srbi sloze, a kamoli taksisti.Podrepasa u svakom udruzenju ima, ovi sto vode smene i slicno.Ko ce da plati, pita se covek?P vozi sa kraja na kraj grada za dve koka-kole i kafu, sjajno ces zaraditi.
Radna grupa ce biti uskoro, pa kad izglasaju sto im treba, nema vise nazad.Mislite o tome (kao u reklami)
A dolaziti na noge i davati popuste, smesno je.Kao , bice skup taksi, necemo se voziti? Gorivo kao nije skupo, pa opet svi voze kola, autobusi prazni.
Još da se dogovorimo kolika je ta cena i ko će da je plati
Pa grad treba da je odredi, a platice onaj ko se vozi.E u tome je najveci problem, sto imamo inspekciju koja ne radi svoj posao,i udruzenja kao sto su giold, alfa i divljake koji nam unistavaju posao.Dok neke gazde koje bi trebalo da nas zastite kuju planove 4500=9000, mi se delimo pripadam ovom ili onom udruzenju, nama je bolje, imamo posla i popust dajemo, naravno???
Pogledajte malo ovu racunicu, kolega AS je takodje napravio detaljniji pristup, VOZIMO U MINUSU...Mozda vam se ne dopada ali je tako.
I jos jednu stvar, ako pravna lica nam oduzmu posao, pukli smo.Lako je njima da obrcu pare na reklamama, kao strucnjaci da racunaju 5000=10000, njihova matematika je njima dobra, a vi i dalje cekajte da se rese stvari bez vas.Neko drugi neka gura, vi sa strane cekajte da vam se desi...
U Zagrebu taksisti lepo sredili stvar, jedinstveno, a mi...Ne daj boze da se Srbi sloze, a kamoli taksisti.Podrepasa u svakom udruzenju ima, ovi sto vode smene i slicno.Ko ce da plati, pita se covek?P vozi sa kraja na kraj grada za dve koka-kole i kafu, sjajno ces zaraditi.
Radna grupa ce biti uskoro, pa kad izglasaju sto im treba, nema vise nazad.Mislite o tome (kao u reklami)
trg- Napredni član

Ja opet nigde ne videh konkretnu cenu kilometra koja bi nama bila isplativa , a ako je to evro po km u prvoj i dalje se pitam -Ko će se to voziti sa nama?
Mene kada stranke pitaju ono čuveno-Majstore ima li posla? - odgovorim -Koliko mi para treba malo je , ali koliko ljudi imaju - dobro je.
Ono što je evidentno - a to je broj taksista je sve veći , a broj poziva sve manji. A po gradu formula nije
4500=9000 , nego je bila 4500=13500. a to zato što po studiji koja je radjena neposredno pre uvodjenja kviska , proračun je bio da su gradu potrebna 4500 taksi VOZILA .A to je vreme kada se šuškalo da će Mišković pokrenuti svoju taksi - firmu sa Fiatovim vozilima i vozačima , pa se posle pojavila i priča o Nacionalnom , itd.Tada je neko od tadašnjih gradskih čelnika (mislim da je Babić ili nešto slično) rekao da želi da gde god da se nadje - da ne čeka taksi duže od dva minuta.Po meni to je bio uvod u sadašnja dogadjanja , a neki od naših sadašnjih "predstavnika" i tada su nas zastupali .A i sda su u skupštini grada.
Mene kada stranke pitaju ono čuveno-Majstore ima li posla? - odgovorim -Koliko mi para treba malo je , ali koliko ljudi imaju - dobro je.
Ono što je evidentno - a to je broj taksista je sve veći , a broj poziva sve manji. A po gradu formula nije
4500=9000 , nego je bila 4500=13500. a to zato što po studiji koja je radjena neposredno pre uvodjenja kviska , proračun je bio da su gradu potrebna 4500 taksi VOZILA .A to je vreme kada se šuškalo da će Mišković pokrenuti svoju taksi - firmu sa Fiatovim vozilima i vozačima , pa se posle pojavila i priča o Nacionalnom , itd.Tada je neko od tadašnjih gradskih čelnika (mislim da je Babić ili nešto slično) rekao da želi da gde god da se nadje - da ne čeka taksi duže od dva minuta.Po meni to je bio uvod u sadašnja dogadjanja , a neki od naših sadašnjih "predstavnika" i tada su nas zastupali .A i sda su u skupštini grada.

VENELUME- Napredni član

Cena , kolika god da je , euro ili manje, treba da bude jedinstvena da nebi mogli da se ubijamo popustima.To je sustina.Pogledaj racunicu, pa ako das popust, ti si u minisu.a ako je to evro po km u prvoj i dalje se pitam -Ko će se to voziti sa nama?
Svako ima svoje yelje,i ja bi da me na svaka dva minita neko zaustavi, a da ne cekam voznju po sat-dva.a neki od naših sadašnjih "predstavnika" i tada su nas zastupali .A i sda su u skupštini gra
Cilj je da imamo profit, a planovi velikih gazda , koje zele da dostignu clanarinama koje im placate, nek zaborave.
Preduzetnici imaju svoj interes i to treba da mi kao preduzetnici treba da guramo, da stitimo svoj interes.
Normalno je da se kosi sa necijim
interesima,ali ako dozvolimo da oni svoje interese zadovolje, pa sto mi placamo porez, sto smo se zaduzili za kola sa euro3 motorom, sto smo se skolovali i ispunjavali sve uslove koje je grad pred nas postavio?I to da dodje neko, kao razlog kaze nece da ceka duze od dva minuta.P i autobuse ljudi cekaju po pola sata, ovo je Beograd, veliki grad, neka ide do Bora, tamo se taksi ceka minut.
Kakva sadasnja dogadjanja?Mislis da je vec gotovo i da ce licence biti dodeljene pravnim licima?Ne siri malodusnost, nego se bori za svoju stvar.Pitaj vlasnika svog udruzenja sta ce uciniti za tebe, da to ne prodje?To ti je prvi korak, da razmislis o svojoj buducoj egzistenciji, posla nema, mozda nisi cuo...Po meni to je bio uvod u sadašnja dogadjanja ,
trg- Napredni član

Umesto našeg popusta...
...u Bugarskoj je reklama kada u cenovniku stoji: Cena za dolazak na telefonski poziv 0,00 lv

Zokenzi- Forum manijak

Bilo bi dobro da svi pored komentara daju svoj stav da li su za jedinstvenu cenu.Dajte da odredimo nas stav, a koliko vidim za sada vecina da je jedinstvena cena prava stvar.
Radna grupa ce brzo. dajte da ne cekamo.
Radna grupa ce brzo. dajte da ne cekamo.
trg- Napredni član

Јединствена цена, без попуста... 

Slave- Napredni član

- Broj poruka: 904
Godina: 39
Datum upisa: 27.12.2008
Jedinstvena cena bez popusta i 1km=1e pa ako propadnemo da to bude makar dostojanstveno a licno mislim da ne bi propali.

ozalosceni- Forum početnik

- Broj poruka: 485
Godina: 38
Datum upisa: 22.02.2009
Jedinstvena cena taksi prevoza, bez popusta i to bi bila velika stvar za početak, a 1 km = 1 EUR da ostavimo za neka srećnija vremena :!:

Zokenzi- Forum manijak

Jedinstvena cena bez popusta..

maniac- Registrovani korisnik

- Broj poruka: 54
Datum upisa: 22.02.2008
M za M-----------Magnum za Maniaca 

magnum- Forum manijak

Vec smo imali glasanje oko vrednosti kilometra i svi smo se skoro slozili da treba ukinuti popust definitivno ali sve dok postoje divljacka udruzenja to nije moguce.
Tako da bi trenutno najvise odgovaralo da ostane ovaj kilometar a da se ukine popust normalno plus odobreno poskupljenje.
Tako da bi trenutno najvise odgovaralo da ostane ovaj kilometar a da se ukine popust normalno plus odobreno poskupljenje.

to je to- Admin

- Broj poruka: 2021
Godina: 41
Datum upisa: 03.01.2008
Možda malo sačekati sa poskupljenjem-svesni smo da narod nema para,dragi plebse, očajnički ćemo pokušavati da održimo ovu cenu ali i ovaj nivo usluge dokle god budemo mogli! 

magnum- Forum manijak

gdinu zlaji
mozda pravo sedis ali krivo govoris.
po svim tvojim izjavama, covek ne moze da te uhvati ni za glavu ni za rep.
svaki dan druga izjava. te bice ovako te bice onako.
kao i vecina vlasnika i ti bi sve dao za sto veci broj clanarina. to je normalno. u jednacini A*B=C gde je B constanta sto je veci A veci je i C i ja te razumem. ali po svim tvojim izjavama do sada po tvom ponasanju do sada nemoj da nam pricas da si nam prijatelj i da nas volis i podrzavas. vi ste gdine zlajo jedan biznismen koji hoce da pravi pare na svu srecu do sada jos bira sredstva a dokle ce biti tako videcemo.
samo da mala riba uspe da bezi sto duze od velike i mi cemo jos plivati.
poz
mozda pravo sedis ali krivo govoris.
po svim tvojim izjavama, covek ne moze da te uhvati ni za glavu ni za rep.
svaki dan druga izjava. te bice ovako te bice onako.
kao i vecina vlasnika i ti bi sve dao za sto veci broj clanarina. to je normalno. u jednacini A*B=C gde je B constanta sto je veci A veci je i C i ja te razumem. ali po svim tvojim izjavama do sada po tvom ponasanju do sada nemoj da nam pricas da si nam prijatelj i da nas volis i podrzavas. vi ste gdine zlajo jedan biznismen koji hoce da pravi pare na svu srecu do sada jos bira sredstva a dokle ce biti tako videcemo.
samo da mala riba uspe da bezi sto duze od velike i mi cemo jos plivati.
poz

padobranac- Forum početnik

- Broj poruka: 379
Datum upisa: 17.06.2009
Samo sa Jerotijem niko nece da pije kafu!!! To nije lepo! Jero, kad se vratis s moreta sve da ih lepo ignorises, iz inata!

Moravac- Napredni član

- Broj poruka: 909
Datum upisa: 02.02.2009
Bio sam na sastanku sa Zlajom i šta reći...
Predao sam mu naša pitanja i predloge da ih pročita i komentariše na forumu.Čovek ima neku svoju priču, a po komentarima kje je izrekao očigledno da se nije potrudio ni da izčita naše predloge.
Ima neki stav da samo on sve zna, da ljudi koji rade za njega su pravi taksisti, da su ostali nešto gore (ne želi da pominjem njegove reči i da se spuštam na taj nivo).T
Dok je kolega Magnum bio samnom, priča je donekle imala smisla.Kada je Magnum otišao (trebao sam i ja), počelo je omalovažavanje, te ne znam šta radim, šta hoćemo, njegov je forum , on ga plaća,taksisti su ovakvi (negativan kontekst) ...Čini mi se da 4500=9000 ne menja svoje mišljenje, njegov rečnik i i stav govori i previše o njemu, a sve kvalifikacije koje je rekao zaista idu u prilog one priče da se obočno sudi o drugima gledajući sebe.Ne želim da iznosim sve , jer je rećićemo razočaravajuće da čovek koji živi od taksista ima takvo mišljenje o njima, pa makar oni pripadali i drugom udruženju.Ako njegovi članovi ti trpe, srećno im bilo...
Voleo bih da mogu da Vam kažem da sam kvalitetno utrošio vreme sa pomenutim, ali nisam.Ispratio me je sa rečima, "Ne znaš šta radiš i šta hoćeš".Imalo bi smisla to sto je rekao, da je bar bio dovoljno uljudan i da je pročitao predloge, ali nije.
Ne bi me čudilo da nastavi sa dosadašnjom gestikulacijom i načinom izražavanja, koristeći metafore i kvalifikacije koje više govore o njemu, ali to je njegovo.
Iznenadilo bi me da razmisli, i da odgovore na naših 9 pitanja, ako ume argumentovano.
Predao sam mu naša pitanja i predloge da ih pročita i komentariše na forumu.Čovek ima neku svoju priču, a po komentarima kje je izrekao očigledno da se nije potrudio ni da izčita naše predloge.
Ima neki stav da samo on sve zna, da ljudi koji rade za njega su pravi taksisti, da su ostali nešto gore (ne želi da pominjem njegove reči i da se spuštam na taj nivo).T
Dok je kolega Magnum bio samnom, priča je donekle imala smisla.Kada je Magnum otišao (trebao sam i ja), počelo je omalovažavanje, te ne znam šta radim, šta hoćemo, njegov je forum , on ga plaća,taksisti su ovakvi (negativan kontekst) ...Čini mi se da 4500=9000 ne menja svoje mišljenje, njegov rečnik i i stav govori i previše o njemu, a sve kvalifikacije koje je rekao zaista idu u prilog one priče da se obočno sudi o drugima gledajući sebe.Ne želim da iznosim sve , jer je rećićemo razočaravajuće da čovek koji živi od taksista ima takvo mišljenje o njima, pa makar oni pripadali i drugom udruženju.Ako njegovi članovi ti trpe, srećno im bilo...
Voleo bih da mogu da Vam kažem da sam kvalitetno utrošio vreme sa pomenutim, ali nisam.Ispratio me je sa rečima, "Ne znaš šta radiš i šta hoćeš".Imalo bi smisla to sto je rekao, da je bar bio dovoljno uljudan i da je pročitao predloge, ali nije.
Ne bi me čudilo da nastavi sa dosadašnjom gestikulacijom i načinom izražavanja, koristeći metafore i kvalifikacije koje više govore o njemu, ali to je njegovo.
Iznenadilo bi me da razmisli, i da odgovore na naših 9 pitanja, ako ume argumentovano.
trg- Napredni član

Dragi kolega Trg. teraj ti onako kako si poceo i ne osvrci se! Tvrdim ti da imas podrsku 90% taksista, a to da imas ispravan stav i cilj, dokazuje i uznemirenost i nervoza kod tvog danasnjeg sagovornika. Ko je ko i ko sta misli o taksistima, gazdama, vidi se na ovom forumu. Tvoj danasnji sagovornik je vise puta pokazao sta misli o svima nama, a gotovo da nas je i sve redom barem po jednop okrpio (izvredjao), pa me bas i cudi odakle vam tolika zelja da sa njim cirkate kafu! Ti si jedini medju nama koji je nesto konkretno uradio i zato ti skidam kapu i molim da isteras pricu do kraja. "Njegovi" taksisti su najbolji dok su kod njega, a kad odu onda su olos, neradnici, bukadzije itd. Samo napred majstore!

Moravac- Napredni član

Magnume, kakav je bio rostilj?

Moravac- Napredni član

Za tebe su drugi rekli: "BUZDOVAN i LOPURDA sa trga! Iskompleksirani Crnogorac koji nije uspeo ni u svom selu..." a ja sam te tada branio rekavši da je to glupa i idiotska kvalifikacija za bilo koga....
"Ne znaš šta radiš i šta hoćeš" Da to sam ti rekao i još sam ti rekao da si napaljen i da nemaš pojma o čemu pričaš i takođe sam ti rekao da imaš jako visoko mišljenje o sebi i svom radu... a na tvoju konstataciju da ćeš uskoro osnovati i pokrenuti svoje udruženje-preduzeće zaključio sam i da si i strašno neobavešten i naravno neverovatno ambiciozan! To da nisi taksista, ili ako jesi kakav si, je potpuno jasno jer ti ni ne znaš kolika je trenutna cena taksija u Beogradu a o tome kako i za koliko se pogađaš za vožnje smešno je i komentarisati..... Sve u svemu ako je ovaj taxi forum pao na tebe onda je mnogo nisko pao! Pozdrav Zlajatrg ::..."Ne znaš šta radiš i šta hoćeš"..
PS O tome da je ovo moj forum glupo je trošiti i reči osim konstatovati: Debelo si iskompleksiran i zlonameran!
Poslednji izmenio zlaja dana Sub 11 Jul 2009, 18:29, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : Duplo sam citirao i boldovao "Ne znaš šta radiš i šta hoćeš" da ne bude da sam ja rekao da si ti iskompleksirani crnogorac-lopov koji radi na trgu!)
zlaja- Forum manijak

- Broj poruka: 1175
Datum upisa: 10.02.2008
S kim si takav si!
Dragi kolega moravac, kad ti budeš imao tu čast da upoznaš gospodina Bulatovića i kad shvatiš ko je i kakve su mu namere slobodno mi se javi... Nećeš morati da mi se izvinjavaš, jer i ja sam danas, kao što ćeš i ti za par dana, poklekao radoznalosti i ostao u čudu! Nisam poverovao ljudima koji su mi rekli ko je i čiji je i naravno nije mi ni trunku žao jer sad tačno znam ko je dotični gospodin! I naravno ima i varijanta da ti se svidi, pa u tom slučaju biće mi lakše jer onda ću znati ko si bez da te upoznajem lično! Pozdrav ZlajaMoravac ::...pa me bas i cudi odakle vam tolika zelja da sa njim cirkate kafu!..
zlaja- Forum manijak

4500=9000,
Mislim da tebi ozbiljno nije dobro i da je vreme da se ozbiljno posvetiš sebi čim se služiš ovim stvarima i daješ ovakve komentare.I prvi i drugi utisak o tebi mi kažu da tebi zaista nije dobro.
Razumem te jedino u delu da ti neodgovaram, jer za razliku od tebe nemam vremena da vredjam ljude, mrzim taksiste zato što nisu u tvom udruženju, zato što jedu meso, zato što ne veruju tebi jer si najlepši i najpametniji i ko zna šta još, već se trudim da preduzetnici dobiju prava koja tebi ne idu u prilog.
Moje je selo Beograd po rodjenju, a ti što to kažu da sam buzdovan i lopurda (ako nisi i ti izmislio) očigledno je da su tvoja ciljna grupa i obožavaoci.S kim se ti to družiš, pa šta li tek pričaju za tebe?Naćićete mi još neku manu, kreativni ste, vidim na koji način
Mislio sa da si samo isfrustriran i pod stresom osoba, a posle ovoga mi te je ipak žao, jer iako jedem meso ja sam humanista.I kao što sam i očekivao, nigde komantara za naše predloge, izgleda da su suviše komplikovani da se argumentovano komentarišu.
Očigledno smo na dobrom putu,
, a ti se samo bavi tračevima, ogovaranjem, vredjanjem, mržnjom, nastavi da se sebi samodopadaš i samozadovoljavaš, kako u intelektualnom, emotivnom i erotskom smislu
, zaista mi te je iskreno žao..
Opraštam ti, kao humanista, a da me pogadjaju komentari osobe koja:
bio bih gori od tebe!To sve govori o tvom nivou i kućnom vaspitanju.
Moje ambicije idu u drugom smeru, ovo si ti čuo kako tebi odgovara što ti je očigledno stečeni refleks. Mada, ako si ti uspeo da napraviš tvoj taksi, nije mi to neki izazov...Malo sam kompletnija osoba od tebe.A zamisli, ipak poštujem taksiste koji rade i u drugim udruženjima!
Meni je tebe žao, ali ako ništa drugo, utvrdio sam danas da je 4500=9000 dobronameran kao zlurada baba koja nije jela meso ili ljubomoran komšija.Priznajem ti da si u nečemu bolji , VREDJANJU.Eto, budi srećan, i da se složimo svi oko toga.
Mislim da tebi ozbiljno nije dobro i da je vreme da se ozbiljno posvetiš sebi čim se služiš ovim stvarima i daješ ovakve komentare.I prvi i drugi utisak o tebi mi kažu da tebi zaista nije dobro.
Razumem te jedino u delu da ti neodgovaram, jer za razliku od tebe nemam vremena da vredjam ljude, mrzim taksiste zato što nisu u tvom udruženju, zato što jedu meso, zato što ne veruju tebi jer si najlepši i najpametniji i ko zna šta još, već se trudim da preduzetnici dobiju prava koja tebi ne idu u prilog.
Moje je selo Beograd po rodjenju, a ti što to kažu da sam buzdovan i lopurda (ako nisi i ti izmislio) očigledno je da su tvoja ciljna grupa i obožavaoci.S kim se ti to družiš, pa šta li tek pričaju za tebe?Naćićete mi još neku manu, kreativni ste, vidim na koji način
Debelo si iskompleksiran i zlonameran!
Mislio sa da si samo isfrustriran i pod stresom osoba, a posle ovoga mi te je ipak žao, jer iako jedem meso ja sam humanista.I kao što sam i očekivao, nigde komantara za naše predloge, izgleda da su suviše komplikovani da se argumentovano komentarišu.
Očigledno smo na dobrom putu,
Opraštam ti, kao humanista, a da me pogadjaju komentari osobe koja:
Tvoj danasnji sagovornik je vise puta pokazao sta misli o svima nama, a gotovo da nas je i sve redom barem po jednop okrpio (izvredjao),
bio bih gori od tebe!To sve govori o tvom nivou i kućnom vaspitanju.
a na tvoju konstataciju da ćeš uskoro osnovati i pokrenuti svoje udruženje-preduzeće zaključio sam i da si i strašno neobavešten i naravno neverovatno ambiciozan!
Moje ambicije idu u drugom smeru, ovo si ti čuo kako tebi odgovara što ti je očigledno stečeni refleks. Mada, ako si ti uspeo da napraviš tvoj taksi, nije mi to neki izazov...Malo sam kompletnija osoba od tebe.A zamisli, ipak poštujem taksiste koji rade i u drugim udruženjima!
Nećeš morati da mi se izvinjavaš, jer i ja sam danas, kao što ćeš i ti za par dana, poklekao radoznalosti i ostao u čudu! Nisam poverovao ljudima koji su mi rekli ko je i čiji je i naravno nije mi ni trunku žao jer sad tačno znam ko je dotični gospodin!
Meni je tebe žao, ali ako ništa drugo, utvrdio sam danas da je 4500=9000 dobronameran kao zlurada baba koja nije jela meso ili ljubomoran komšija.Priznajem ti da si u nečemu bolji , VREDJANJU.Eto, budi srećan, i da se složimo svi oko toga.
trg- Napredni član

4500=9000,
I ne prvi put, osoba juče reče a danas poreče...Ja naivan, dao mu šansu da bar jedanput bude od reči.Ne može, karakterna osobina koja je jača od njega, vredja čak i gosta, domaćin.
Sad će reći ni da to nije tako...Nema veze, i to je karakterna osobina, utvrdili smo opet.
PS Da ne zaboravim, potrudi se da što više puta pomeneš čuvenu formulu 4500=9000 i biću na ispitu zrelosti i naravno potrudiću se da te ne "vređam" dok si mi dragi gost!
I ne prvi put, osoba juče reče a danas poreče...Ja naivan, dao mu šansu da bar jedanput bude od reči.Ne može, karakterna osobina koja je jača od njega, vredja čak i gosta, domaćin.
Sad će reći ni da to nije tako...Nema veze, i to je karakterna osobina, utvrdili smo opet.
trg- Napredni član

Svasta ce covek da procita ovde, sva sreca sto je forum zakljucan za slucajne goste pa ne mogu da citaju sve ovo.
Koliko vidim Trg i Zlaja su imali bliski kontakt danas i sad se iznose detalji oko toga, mozda ce iznosenje sitnica da pojaca citanje na forumu ali sigurno nece doneti neki napredak.
Mene licno u opste ne interesuje o cemu ste vi razgovarali i da li ste se slozili koliko sta kosta ili da li predlozi valjaju ili ne.
Tema je Jedinstvena cena ili ne pitanje je kako doci do nje, vec je mnogo pisano oko toga. Znam da je Zlaja protiv popusta ali trziste diktira drugu pricu. Bruka je da taxisti napustaju " zdrave " sredine i idu u Gold i Alfu da daju 30 %, vec od septembra moze biti i kod nas 30 %.
Kako se boriti protiv toga to je pitanje i za Zlaju bez velike price u siroko kako u postojecim uslovima izbaciti popust.
Malo da se oladi sa pritiscima i prozivkama i da se spusti lopta ako moze, mozda su pojedinci primetili da su im obrisani svi nepotrebni postovi u zadnje vreme.
Koliko vidim Trg i Zlaja su imali bliski kontakt danas i sad se iznose detalji oko toga, mozda ce iznosenje sitnica da pojaca citanje na forumu ali sigurno nece doneti neki napredak.
Mene licno u opste ne interesuje o cemu ste vi razgovarali i da li ste se slozili koliko sta kosta ili da li predlozi valjaju ili ne.
Tema je Jedinstvena cena ili ne pitanje je kako doci do nje, vec je mnogo pisano oko toga. Znam da je Zlaja protiv popusta ali trziste diktira drugu pricu. Bruka je da taxisti napustaju " zdrave " sredine i idu u Gold i Alfu da daju 30 %, vec od septembra moze biti i kod nas 30 %.
Kako se boriti protiv toga to je pitanje i za Zlaju bez velike price u siroko kako u postojecim uslovima izbaciti popust.
Malo da se oladi sa pritiscima i prozivkama i da se spusti lopta ako moze, mozda su pojedinci primetili da su im obrisani svi nepotrebni postovi u zadnje vreme.

to je to- Admin

- Broj poruka: 2021
Godina: 41
Datum upisa: 03.01.2008
Pozdrav i zbogom Vlado Bulatoviću!
Verujmi da sam dao sve od sebe da te razumem i čak sam uložio veliki napor da te provalim! Ali naj prostije rečeno i Milivoje je manje zlo od tebe. Ti bre sediš s najvećim ološem na trgu, drpaš i pogađaš se za vožnje, a ovamo prodaješ se za humanistu i kandiduješ se za nekog vođu (predstavnik taxi-foruma) daj bre čoveče prizemlji se. A to da ja od tebe slušam da sam bolesnik, u govnima i dugovima i da ne znam šta radim..... a ti da mi pričaš da imaš nekoliku kumstava i stravične poslovne veze i kontakte, 5-6 stanova u vlasništvu, skupoceni sat na levoj ruci i da ti je taksiranje ubijanje vremena od rente do rente... Daj bre čoveče odrasti i probudi se iz tog tvog lepog sna! Pozdrav i zbogom Vlado Bulatoviću uz nadu da će te i drugi normalni ljudi provalti i raskrinkrati čoveka koji sam sebi dodeljuje titule! :!: :?: :!:trg ::...Ja naivan, dao mu šansu da bar jedanput bude od reči.Ne može, karakterna osobina koja je jača od njega, vredja čak i gosta, domaćin.
PS Čak i po mnogo velikoj gužvi tasimetar jako teško kuca 1200 dinara od trga do aerodroma... naravno uključivanjem 3 tarife ili specijalne turbine stvari stoje drugačije!
PS2 Još da dodam, ima veze i od velike je važnosti koliko košta gorivo po pređenom km i koliko taksista ima dnevno vožnji samo ako je taksimetar ispravan i korektno baždaren!
zlaja- Forum manijak

đA to da ja od tebe slušam da sam bolesnik, u govnima i dugovima i da ne znam šta radim
4500=9000,
To:"da si bolesnik, u govnima i dugovima čujem i od tebe a i od drugih ljudi koji te spominju i nazivaju budalom iskompleksiranom," dok ih ja ubedjujem da se ti možda ipak trudiš iako ne znaš, ali eto, kad ti kažeš ja ću toliko da ti verujem.
Ako si ti parametar za normalnu osobu, kao čovek koji se bavi tračarenjem, ogovaranjem i vredjanjem sudeći po onome sto pričaš i pišeš, drago mi je da ne poznajem i ne družim se sa takvim osobama.
Oćigledno je da si ovde da nas zabavljaš, s takvim osobama nema normalne priče koja ne vodi u vredjanje, mislim da je vreme da se okreneš nekim drugim ljudima koji su raspoloženi za takvu pojavu, jer ti to i jesi.
Moje namere su ono što piše u podnesku, 4500=9000, a ti se i dalje ponašaj kao zlurada baba koja ne jede meso i ljubomorni komšija.
I da se zna moja namera, ja sam za jedinstvenu cenu bez prava na popust kao sto piše, a koliko vidim i svi taksisti koje neko ko ne želi da ih sluša i što ih ne voli ne ume da prihvati.
Probaj da shvatiš, stvari se dešavaju koje ti možda i ne prijaju, ne odgovaraju tvojim ličnim interesima, ljudi razmišljaju svojom glavom, punoletni su, znaju šta im treba i šta je u njihovom interesu ne veruju jeftinoj demagogiji i lažima.
Kao što i piše, Podnesak postoji, sačekaćemo da ljudi koji umeju i žele da odgovore daju konkretne odgovore.Ja bih zamolio Administratora ovog foruma da ubuduće sve komentare koji imaju ovu konotaciju briše, pa bili i od mene ili od 4500=9000.
trg- Napredni član

Za Trg
Ovo je tema jedinstvene cene , a ja imam samo jedno pitanje za tebe , po kojim ti cenama voziš , i da li je to na taksimetar ili pogodbu?

VENELUME- Napredni član

A šta ti misliš? Na peščani sat, naravno...Pokloniću ti jedan.
Koliko ozbiljno pitanje, takav i odgovor.Šališ se, pa se i ja šalim
.Ili ćete sada i to da mistifikujete, kakav peščani sat, sa plombom i nalepnicom..To nema kod vas u BPT zar ne?
Šalu na stranu, ova tema je izgubila smisao zahvaljujući 4500=9000 i meni koji sam se spustio na njegov nivo.
Predlazem Administratoru da obrise ovu temu, i da se držimo AKTUELNO O LICENCAMA gde želim da dam svoj doprinos, a šaljivdžije nek se šale na PM.Dosta je bilo Zlaje i ostalih gluposti, barem meni.Žao mi, ali 4500=9000 jednostavno ne ume i neće da pročita i da komentar na predloge ( a mogu misliti kakvi bi komentari bili, kao da nas ON vodi u Evropu, minimum), nego kad se uzbudi vredja i izmišlja.On nije taksista, razmišlja kroz smene i to je to.
Zamolio bih Administratora da obriše ovu temu i sve komentare po njoj, već u predlogu koji smo poslali gradu postoji zahtev za jedinstvenom cenom,, pa da se drzimo Licenci.Zbog mira u kući,da nam ne razvodnjavaju ideju iako su argumenti na našoj strani.
Šalu na stranu, ova tema je izgubila smisao zahvaljujući 4500=9000 i meni koji sam se spustio na njegov nivo.
Predlazem Administratoru da obrise ovu temu, i da se držimo AKTUELNO O LICENCAMA gde želim da dam svoj doprinos, a šaljivdžije nek se šale na PM.Dosta je bilo Zlaje i ostalih gluposti, barem meni.Žao mi, ali 4500=9000 jednostavno ne ume i neće da pročita i da komentar na predloge ( a mogu misliti kakvi bi komentari bili, kao da nas ON vodi u Evropu, minimum), nego kad se uzbudi vredja i izmišlja.On nije taksista, razmišlja kroz smene i to je to.
Zamolio bih Administratora da obriše ovu temu i sve komentare po njoj, već u predlogu koji smo poslali gradu postoji zahtev za jedinstvenom cenom,, pa da se drzimo Licenci.Zbog mira u kući,da nam ne razvodnjavaju ideju iako su argumenti na našoj strani.
trg- Napredni član

A da ne bude još komentar da sam se uplašio i od vredjanja?
.
Ja bih samo da radim, i to je to :P , neću da pišem odgovore na gluposti...
Ili ako može da se zaključa ova tema, pa neka ostanu odgovori.
Pozdrav svima sa druge strane od 4530x2.7=9656, ako kaže 4500=9000 a da se posle ne šali.
Trg
Ja bih samo da radim, i to je to :P , neću da pišem odgovore na gluposti...
Ili ako može da se zaključa ova tema, pa neka ostanu odgovori.
Pozdrav svima sa druge strane od 4530x2.7=9656, ako kaže 4500=9000 a da se posle ne šali.
Trg
trg- Napredni član

To:"da si bolesnik, u govnima i dugovima čujem i od tebe a i od drugih ljudi koji te spominju i nazivaju budalom iskompleksiranom," dok ih ja ubedjujem da se ti možda ipak trudiš iako ne znaš, ali eto, kad ti kažeš ja ću toliko da ti verujem
Znači i ovo da ne bude da sam ja rekao o 4500=9000, to su drugi rekli i on sam,kao što piše...Nemam tu naviku, da vredjam ljude.
U pravu si, ne treba s njim ulaziti u priču.On jedino vredja.
Znači i ovo da ne bude da sam ja rekao o 4500=9000, to su drugi rekli i on sam,kao što piše...Nemam tu naviku, da vredjam ljude.
Moravac
Tvoj danasnji sagovornik je vise puta pokazao sta misli o svima nama, a gotovo da nas je i sve redom barem po jednop okrpio (izvredjao)
U pravu si, ne treba s njim ulaziti u priču.On jedino vredja.
trg- Napredni član

[quote="trg"]A šta ti misliš? Na peščani sat, naravno...Pokloniću ti jedan.
.Ili ćete sada i to da mistifikujete, kakav peščani sat, sa plombom i nalepnicom..To nema kod vas u BPT zar ne?
Ja se sa takvim stvarima ne šalim , tebi je to možda nebitno , ali meni nije .
Ja se sa takvim stvarima ne šalim , tebi je to možda nebitno , ali meni nije .

VENELUME- Napredni član

Strana 1 od 2 • 1, 2 
Similar topics» Jedinstvena cena taksi usluga, za ili protiv?
» -9- Cena za obavljanje taksi prevoza
» -5- Taksi oznake i isprave
» Dokumenta za Estetski pregled
» 08.09.2010.Tekst predloga izmenjene i dopunjene Odluke o auto-taksi prevozu
» -9- Cena za obavljanje taksi prevoza
» -5- Taksi oznake i isprave
» Dokumenta za Estetski pregled
» 08.09.2010.Tekst predloga izmenjene i dopunjene Odluke o auto-taksi prevozu
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

» AUTO-TAKSI DAN U SRBIJI