STB-TAXI
Strana 1 od 4 • Delite •
Strana 1 od 4 • 1, 2, 3, 4 
STB-TAXI
STB-TAXI sada zvanicno postoji u gradu Beogradu, Republika Srbija.Od 1.Septembra radio centar pocinje sa radom.Pocinje prijem zainteresovanih kolega.Pricali smo dosta o tome a sada je i zvanicna informacija da ce prvih 200 ljudi koji ce zajedno sa osnivacima pokrenuti ovu nadamo se revolucionarnu pricu imati zagarantovanu clanarinu od 15 eura dokle god su u clanstvu.Napominjem da je jedini nacin da ovo uspe onako kako je zamisljeno,ozbiljnost ljudi i kvalitet usluge u svakom smislu.Zamolio bih da oni(ukoliko ih ima)koji su navikli da rade "malo" drugacije u startu odustanu.Zainteresovani forumasi preko privatnih poruka mogu dobiti moj broj telefona zarad blizih informacija.

bodi- Forum početnik

- Broj poruka: 285
Datum upisa: 03.05.2010

BATICA 646- Napredni član

- Broj poruka: 569
Godina: 43
Datum upisa: 22.03.2010
Re: STB-TAXI
Pretpostavljam da postoje i odredjeni kriterijumi za prijem ,ne samo da je kolega zainteresovan,i da u tih prvih 200 ulaze samo ljudi koje osnivači preporuče(4 po osnivaču)...to je jako bitna stvar za početak ove ,nadam se ,uspešne priče..

zoki216- Registrovani korisnik

- Broj poruka: 59
Datum upisa: 31.05.2008
Naravno da postoje.Najvazniji sam napomenuo(gore).Sledeci je dobri automobili.Tacno je da svaki od osnivaca ima pravo da predlozi cetvoro ljudi za koje ce biti na neki nacin odgovoran(meni fale dvojica).Mislim da sam ovde prepoznao nekoliko kvalitetnih kolega te bih voleo da mi se jave.

bodi- Forum početnik

Pa prozovi ih javno

jerotije318- Forum manijak

- Broj poruka: 3304
Godina: 45
Datum upisa: 09.01.2008
Uh,bojim se da ne dozivim razocarenje kao onomad kad sam pokusao da organizujem akciju "Nebojsa kula".Posle toga sam rekao sebi da je besmisleno(za mene) biti na ovom forumu i da sam sve ovo pogresno doziveo.060-880-1-090 Zoran Cao.

bodi- Forum početnik

Siguran taksi Beograda od 1. septembra
Od 1. septembra počinje sa radom "Siguran taksi Beograda" - STB. Prema rečima osnivača u ovom udruženju moći će da voze samo oni koji se pridržavaju pravila, a prikupljanje članova je u toku.
Već postojeća taksi udruženja dobijaju novog konkurenta
Pokretač novog udruženja je SITAB, Strukovno udruženje taksi preduzetnika Beograda. Prema pojedinim informacijama koje kruže internetom STB tek prikuplja nove članove za koje želi da budu primer u taksi delatnosti.
Navodno, svaki taksista koji želi da se priključi ovom udruženju moraće da govori jedan strani jezik i vozi dobar auto, dok će prema rečima ljudi iz SITAB-a svakome ko bude vozio pod uticajem alkohola momentalno biti oduzeta dozvola.
Novi poslodavac navodno traži 200 članova, koje bi trebalo da "preuzme" iz drugih udruženja jer je izdavanje novih taksi dozvola zaustavljeno.
Ako počne sa radom, STB će biti najmlađe taksi udruženje, a pre njega, krajem 2007, osnovan je Nacionalni taksi.
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/268050/Siguran-taksi-Beograda-od-1-septembra
Već postojeća taksi udruženja dobijaju novog konkurenta
Pokretač novog udruženja je SITAB, Strukovno udruženje taksi preduzetnika Beograda. Prema pojedinim informacijama koje kruže internetom STB tek prikuplja nove članove za koje želi da budu primer u taksi delatnosti.
Navodno, svaki taksista koji želi da se priključi ovom udruženju moraće da govori jedan strani jezik i vozi dobar auto, dok će prema rečima ljudi iz SITAB-a svakome ko bude vozio pod uticajem alkohola momentalno biti oduzeta dozvola.
Novi poslodavac navodno traži 200 članova, koje bi trebalo da "preuzme" iz drugih udruženja jer je izdavanje novih taksi dozvola zaustavljeno.
Ako počne sa radom, STB će biti najmlađe taksi udruženje, a pre njega, krajem 2007, osnovan je Nacionalni taksi.
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/268050/Siguran-taksi-Beograda-od-1-septembra

Zokenzi- Forum manijak

- Broj poruka: 1908
Datum upisa: 31.01.2009

Nijedan

pauk 523- Forum početnik

- Broj poruka: 400
Godina: 47
Datum upisa: 03.04.2009
thank you,thank youuu...my dear cousin

pauk 523- Forum početnik

Lepo izgleda firma! Svaka čast "arhitekti" .

magnum- Forum manijak

- Broj poruka: 4247
Godina: 55
Datum upisa: 28.07.2008
lepo, al nestade.
Il je crko server sa slikama il moderator modelira(manje verovatno,al sve je moguće)
Il je crko server sa slikama il moderator modelira(manje verovatno,al sve je moguće)

pauk 523- Forum početnik

www.stbtaxi.com

Opet kažem , lepo izgleda , pristojan prilaz materiji , SA SREĆOM!

magnum- Forum manijak

- Broj poruka: 4247
Godina: 55
Datum upisa: 28.07.2008
Hvala,trebace nam

pauk 523- Forum početnik

pauk 523 ::lepo, al nestade.
Izgleda da je problem do www.fotorola.com

to je to- Admin

- Broj poruka: 2021
Godina: 41
Datum upisa: 03.01.2008
to je to ::pauk 523 ::lepo, al nestade.
Izgleda da je problem do www.fotorola.com
jes vala to je to,mislim tu je problem.A evo ga vratilo se

pauk 523- Forum početnik

pauk 523 ::padobranac ::aha.
jeste li culi?
ko bude dirao ili nedaj boze ubio bubamaru, kazna je 15000 dinara.
Misliš li da je to malo ili mnogo?
mislim da je to bezveze. kao i ono registrovanje firme za prevoz putnika u vasionskom saobracaju. bave se nekim glupostima i mazu nam oci i sakrivaju prave probleme koje ili nece ili ne mogu da rese.
a mozda su to uradili da zastiete STB?!

padobranac- Forum početnik

- Broj poruka: 379
Datum upisa: 17.06.2009
http://stbtaxi.blogspot.com/

Nesto je stalo pisanje i po pitanju SITAB-a , a i STB-a.Momci znam da je tesko , u nevreme ste posli sa hrabrom idejom . Sta god bih vam rekao zluradi bi to protumacili pogresno ,zato samo napred , nemogu da kazem da sam uz vas (kao neki koji su se kleli , a sad cekaju da malo firma stane na noge), ali nisam ni protiv vas.

VENELUME- Napredni član

- Broj poruka: 801
Datum upisa: 13.01.2008
Dobro je, a bice mnogo bolje...
Logicno je da kada se razradjuje mreza, bude manje citanja, ali za par meseci cemo voditi glavnu rec, ako tako ne bude, propada kompletan taksi u Bg-u...
Logicno je da kada se razradjuje mreza, bude manje citanja, ali za par meseci cemo voditi glavnu rec, ako tako ne bude, propada kompletan taksi u Bg-u...

Pauk- Registrovani korisnik

- Broj poruka: 130
Datum upisa: 14.12.2008
VENELUME ::Nesto je stalo pisanje i po pitanju SITAB-a , a i STB-a.
Nisi pročitao novi letak? Флајер бр 13
Opet sukob sa svima, a naročitio sa stvarnošću. Kao da nigde nema pametnih i poštenih, već su to samo ovi u flajeru. Nema nama spasa.
P.S. Poruka piscu flajera, samo je Gospod Bog jedan.
lektor- Registrovani korisnik

- Broj poruka: 95
Datum upisa: 06.06.2010
Sta si ti "lektore" ovim hteo da kazes, samo bog zna?!?!
Naravno da u svim asocijacijama postoje posteni i ugledni preduzetnici, ali jedino u "STB"-u su svi oni na jednom mestu!
Dvadeset pet godina sam na taksiju, znam koju banderu koji ker zapisava, a kolegama mladeze na licu poznajem, zato sam i presao u "STB" i to po prvi put da sam promenio firmu, znaci nisam "preletac" kao mnogi..
"STB" je postena prica i tacka, ako "STB" ne uspe, uspece lopovi koji kradu kolege u svim asocijacijama, znamo svi ko su ti, ako oni uspeju, propade kompletna taksi sluzba!
Od kada je osnovan "Zuti" i kada su uspeli da nas razjedine kao sluzbu, ovo je prvi pokusaj da se taksi sluzba ponovo ujedini i da zaradu i sve ostalo vratimo na pravi put!
Na kraju, imate izbor, ili cete nam se pridruziti i po prvi put osetiti neku kompaniju kao svoju, radicete posteno i komotno, bez bojazni da vas neko pljacka, ili cete i dalje raditi za nekog drugog, a imacete osecaj da ste suznji! Naravno, ako zelite da nam se pridruzite u "STB"-u treba da znate da nema kradje, svadje sa strankama, uzimanja voznji kolegama i sve ostalo sto nas razlikuje od ostalih!
Poz.
Naravno da u svim asocijacijama postoje posteni i ugledni preduzetnici, ali jedino u "STB"-u su svi oni na jednom mestu!
Dvadeset pet godina sam na taksiju, znam koju banderu koji ker zapisava, a kolegama mladeze na licu poznajem, zato sam i presao u "STB" i to po prvi put da sam promenio firmu, znaci nisam "preletac" kao mnogi..
"STB" je postena prica i tacka, ako "STB" ne uspe, uspece lopovi koji kradu kolege u svim asocijacijama, znamo svi ko su ti, ako oni uspeju, propade kompletna taksi sluzba!
Od kada je osnovan "Zuti" i kada su uspeli da nas razjedine kao sluzbu, ovo je prvi pokusaj da se taksi sluzba ponovo ujedini i da zaradu i sve ostalo vratimo na pravi put!
Na kraju, imate izbor, ili cete nam se pridruziti i po prvi put osetiti neku kompaniju kao svoju, radicete posteno i komotno, bez bojazni da vas neko pljacka, ili cete i dalje raditi za nekog drugog, a imacete osecaj da ste suznji! Naravno, ako zelite da nam se pridruzite u "STB"-u treba da znate da nema kradje, svadje sa strankama, uzimanja voznji kolegama i sve ostalo sto nas razlikuje od ostalih!
Poz.

Lepo napisano , ali si promašio temu.
Poz.
Poz.

Koliko vidim tema je STB-TAXI, u cemu sam promasio?

U kerovima, u banderama, u mladežima...
25 godina...?
Gde ti provede četvrt veka...?
Ima jedan simpatičan film koji se zove "Lepota poroka".
Pogledaj ga kada imaš vremena.
Strašno...
25 godina...?
Gde ti provede četvrt veka...?
Ima jedan simpatičan film koji se zove "Lepota poroka".
Pogledaj ga kada imaš vremena.
Strašno...
brada- Registrovani korisnik

- Broj poruka: 37
Datum upisa: 15.08.2011
A u filmu je onaj xurac sa slamnim šeirom.
Nego priča se po stanicama da su ovi iz Nezavisnosti(koje sam inače viđao celo leto, jer nisu bili na visinskim pripemama), sprečili da se u Odluku unese da taksi dozvola važi samo godinu dana(čudo da pisac flajera ne zna za ovo), dozvoljavanje taksiranja osobama sa B kategorijom bez ikakvog radnog iskustva, promena statusa iz preduzetnika u pravno lice i da se uvode obaveza uvođenja taksimetra sa fiskalnim štampačem, prolongirali uvođenje klime do 2013. O tome pričam "Pauče".
Nego priča se po stanicama da su ovi iz Nezavisnosti(koje sam inače viđao celo leto, jer nisu bili na visinskim pripemama), sprečili da se u Odluku unese da taksi dozvola važi samo godinu dana(čudo da pisac flajera ne zna za ovo), dozvoljavanje taksiranja osobama sa B kategorijom bez ikakvog radnog iskustva, promena statusa iz preduzetnika u pravno lice i da se uvode obaveza uvođenja taksimetra sa fiskalnim štampačem, prolongirali uvođenje klime do 2013. O tome pričam "Pauče".

"Brado", ne razumem uopste sta si napisao, a daj boze da i ti znas sta si hteo da mi porucis, valjda si popljuvao taksi sluzbu u Beogradu, pa se cudis kako mogu toliko dugo da radim na taksiju, je l' to, ako je to, pljunuo si i sebi u lice, zbog takvih kao sto si ti i presao sam u "STB"?!
"Lepotu poroka" sam gledao, kao i sve nase filmove, ali opet ne kapiram sta si hteo da mi porucis, valjda da sam ja onaj lik koga Glumi Mima Karadzic, a ti si valjda onaj koga glumi Petar Bozovic, je l' tako, ako je tako opet kazem, zbog takvih kao sto si ti i propada taksi sluzba u Beogradu...
Hajde, malo kulture ti ne bi skodilo, trebalo je da naucis kako se ophodi prema kolegi, sada jedno izvinjenje, pa cu razmisliti da li cu ti oprostiti...
"Lepotu poroka" sam gledao, kao i sve nase filmove, ali opet ne kapiram sta si hteo da mi porucis, valjda da sam ja onaj lik koga Glumi Mima Karadzic, a ti si valjda onaj koga glumi Petar Bozovic, je l' tako, ako je tako opet kazem, zbog takvih kao sto si ti i propada taksi sluzba u Beogradu...
Hajde, malo kulture ti ne bi skodilo, trebalo je da naucis kako se ophodi prema kolegi, sada jedno izvinjenje, pa cu razmisliti da li cu ti oprostiti...

Sajam sujete
Izgleda da ti ipak nisi skroz odgledao taj film. Moj komentar nema veze ni sa jednim ni sa drugim.
O kojoj kulturi ćeš ti da mi pričaš posle tvog prethodnog teksta koji sam ja komentarisao.
Teško da od tebe imam bilo šta da naučim.
O kojoj kulturi ćeš ti da mi pričaš posle tvog prethodnog teksta koji sam ja komentarisao.
Teško da od tebe imam bilo šta da naučim.

Hajde "brado", napisi konkretno sta zelis, da mogu da ti odgovorim, naravno da sam gledao film i to nekoliko puta, ali ne znam na sta ciljas konkretno...
Neverovatno je, da mnoge kolege ovde pisu kao "u magli", valjda misle da ce njihov "filozofski" komentar da ostavi utisak na nekoga, ljudi, ovo je forum i napisite kratko i jasno sta vas muci!
Od mene bi mogao mnogo da naucis, veruj mi, ali necemo o tome sta sam sve ja u zivotu radio, poenta je da nikada, ali bukvalno nikada nisam ostetio nekoga, a mnogima sam pomagao i to je ono cime se ponosim!
Ti, kao i ostale kolege imate dve opcije, da ostanete tu gde jeste i da radite za drugoga, ili da predjete u "STB" i da radite u kompaniji gde su pravila igre postena...
Neverovatno je, da mnoge kolege ovde pisu kao "u magli", valjda misle da ce njihov "filozofski" komentar da ostavi utisak na nekoga, ljudi, ovo je forum i napisite kratko i jasno sta vas muci!
Od mene bi mogao mnogo da naucis, veruj mi, ali necemo o tome sta sam sve ja u zivotu radio, poenta je da nikada, ali bukvalno nikada nisam ostetio nekoga, a mnogima sam pomagao i to je ono cime se ponosim!
Ti, kao i ostale kolege imate dve opcije, da ostanete tu gde jeste i da radite za drugoga, ili da predjete u "STB" i da radite u kompaniji gde su pravila igre postena...

Ako smem da pitam koji ste vi broj ustb-u dragi moju ostrasceni kolega

pauk 523- Forum početnik

Zasto pises da sam ostrascen, samo odgovaram "bradi", iako ne vidim pitanje?!

Ovi paukovi se bas brzo razmnozavaju?!
maradona- Forum manijak

- Broj poruka: 1962
Datum upisa: 17.03.2009
Ne bih. Hvala.
Nadam se da si tako direktan bio u Radnoj grupi Komisije za praćenje i unapređenje taksi prevoza u Beogradu i prilikom izrade predloga i nacrta nove Odluke o taksi prevozu putnika u Beogradu koja je usvojena 21.09.2011.
Videćemo svi koliko su se potresli kada je objave u Službenom glasniku.
Nadam se da si tako direktan bio u Radnoj grupi Komisije za praćenje i unapređenje taksi prevoza u Beogradu i prilikom izrade predloga i nacrta nove Odluke o taksi prevozu putnika u Beogradu koja je usvojena 21.09.2011.
Videćemo svi koliko su se potresli kada je objave u Službenom glasniku.

Zbog ovoga,jer to nažalost nije tačno
Preterano agitovanje za neki svoj ideal često je kontraproduktivno.
Pauk ::
Preterano agitovanje za neki svoj ideal često je kontraproduktivno.

pauk 523- Forum početnik

Pauce sa brojem, ne agitujem preterano uopste, gde si video na forumu moje preterano agitovanje za "STB", samo sam napisao jedan post i dobio neko maglovito pitanje od "tata brade", pa sam odreagovao mozda malo ostrije, ali u granicama pristojnosti...
Ne volim kada ljudi ovde pokusavaju da mudruju postavljajuci neodredjena pitanja, valjda misle da ako ih niko ne razume, pomislice da su pametniji?! Brate, pitaj me konkretno i hebitacno, da te razumem, pa mi daj sansu da ti odgovorim, sta mi spominjes filmove sa maglovitim poentama, valjda misli da je njegov uspeh sto je odgledao "Lepotu poroka", taj film inace niko sem njega nije gledao i razumeo
Sto se "STB" taksija tice, moje je misljenje ovo sto sam napisao i dalje kazem da kolege imaju dve opcije, da ostanu kod Tedija, Armusa, Zlaje,,,itd,itd, i da im ovi drpaju za sve i svasta, ili da dodju kod nas i da potpisu ugovor, pa da tacno znaju sta placaju, a sta dobijaju, sta je tu pogresno?
Ne volim kada ljudi ovde pokusavaju da mudruju postavljajuci neodredjena pitanja, valjda misle da ako ih niko ne razume, pomislice da su pametniji?! Brate, pitaj me konkretno i hebitacno, da te razumem, pa mi daj sansu da ti odgovorim, sta mi spominjes filmove sa maglovitim poentama, valjda misli da je njegov uspeh sto je odgledao "Lepotu poroka", taj film inace niko sem njega nije gledao i razumeo
Sto se "STB" taksija tice, moje je misljenje ovo sto sam napisao i dalje kazem da kolege imaju dve opcije, da ostanu kod Tedija, Armusa, Zlaje,,,itd,itd, i da im ovi drpaju za sve i svasta, ili da dodju kod nas i da potpisu ugovor, pa da tacno znaju sta placaju, a sta dobijaju, sta je tu pogresno?

Strana 1 od 4 • 1, 2, 3, 4 
Similar topics» Odgovor Sitab-a na Predloge izmena i dopuna Odluke o obavljanju auto-taxi prevoza na teritoriji grada Beograda od 08.09.2010.
» ZA SADA JOS NE-USVOJENI ZAKON O LICENCAMA ZA TAXI
» Studija o organizaciji auto taxi prevoza u Beogradu
» STB-TAXI
» Aktivni taxi vozaci Spisak
» ZA SADA JOS NE-USVOJENI ZAKON O LICENCAMA ZA TAXI
» Studija o organizaciji auto taxi prevoza u Beogradu
» STB-TAXI
» Aktivni taxi vozaci Spisak
Strana 1 od 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

» AUTO-TAKSI DAN U SRBIJI